nog 2 nachtjes - Reisverslag uit Oudenbosch, Nederland van Peter en Adje Oosterhout - WaarBenJij.nu nog 2 nachtjes - Reisverslag uit Oudenbosch, Nederland van Peter en Adje Oosterhout - WaarBenJij.nu

nog 2 nachtjes

Door: Peter en Adje

Blijf op de hoogte en volg Peter en Adje

20 Oktober 2007 | Nederland, Oudenbosch

Het is bijna zover.
We kunnen het nog niet geloven dat we echt zo'n reis gaan maken. Hoewel...de koffers zijn ingepakt. We blijven ruim onder de 20 kilo per persoon,kunnen we des te meer mee terugnemen.
Maar goed dat Peter mee gaat, hij zorgt er wel voor dat ik niet het hele huishouden meeneem.
De HongKongse en Australische dollars zitten in de portemonnee.
Het huis is aan kant en de was en strijk zijn gedaan.
Peter zijn rug gaat weer goed, moet wel goed oppassen,maar daar let ik dan weer op.
We proberen via internet in te checken,maar dat lukt niet, dus we doen vast iets verkeerd.
We groeten iedereen vanuit nu nog Oudenbosch en feliciteren de jarigen alvast, voor het geval we in de war geraken met de tijd.
Rob wordt de 24ste 19, proficiat Rob en je vader gaat in ons hart mee,vooral de 24ste zullen we aan hem denken.
Janneke wordt de 26ste 28jaar en Janneke veel plezier met de familie en vrienden in Amsterdam.

Doei!! Tot het volgende bericht, ws vanuit Hong Kong.

• 21 Oktober 2007 - 16:31

Jos En Dinie:

Vlieg je met Cathay?
    Dan kun je 48 uur tevoren inchecken ga naar de site van Cathay, electronisch inchecken (rechts boven), click vervolgens op link linksonder(Niet op non members) vul familienaam in zoals op paspoort vervolgens voornaam en flightnummer "CX"??? zonder eerste nul (bv 271) de eerste keer vraagt systeem om paspoortgegevens, vul die dus dan ook in en voila je bent ingechecked en de stoelnummers zijn bekend (kun je eventueel ook nog wijzigen)
    Succes, en goede reis Hongkong warm 29 graden.

• 22 Oktober 2007 - 17:31

Jolanda & Ad :

een hele goede reis! En veel plezier op jullie avontuur!

• 23 Oktober 2007 - 18:31

Marly :

Beste familie en vrienden van Peter en Adje,

Via deze weg wil ik laten weten dat onze backpackers vannacht om 2 uur nederlandse tijd, dus ongeveer 8 uur 's ochtends plaatselijke tijd zijn geland in Hong Kong. Ze zitten op de 28ste verdieping van het Novotel met uitzicht op de haven van Hong Kong. Ze hebben niet kunnen slapen in het vliegtuig, dus ze hebben de nacht doorgehaald! Ze schijnen er weinig last van te hebben.

Tot nader bericht!

X Marly

Peter en Adje

22 Oktober vertrekken wij voor een reis van 4 weken naar Australie. We hebben nog nooit een lange reis gemaakt.Dus is het erg spannend en zijn we benieuwd wat we gaan beleven en ervaren. We willen daar ook anderen van op de hoogte brengen via deze site.