Brisbane - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Peter en Adje Oosterhout - WaarBenJij.nu Brisbane - Reisverslag uit Brisbane, Australië van Peter en Adje Oosterhout - WaarBenJij.nu

Brisbane

Door: Peter en Adje

Blijf op de hoogte en volg Peter en Adje

18 November 2007 | Australië, Brisbane

Brisbane, zondag 18 november

Vanmorgen belde mijn oudste broer Johan met het trieste bericht dat vader tijdens zijn ontbijt vrijdagmorgen aan een hartstilstand is overleden. Hij was 84 jaar oud.
Na prachtige weken Australie was dit voor ons een enorme schok.Gelukkig hadden we voor ons vertrek nog innig afscheid van hem genomen. Daar zijn we blij om.
Het is fijn te weten dat we op tijd terug zullen zijn voor de uitvaart.

Adje en ik danken jullie hartelijk voor de vele leuke reacties tijdens onze 'DOWN UNDER' dompeling.

Peter

• 18 November 2007 - 10:51

Lian.:

Wij vonden het erg moeilijk om het te vertellen. Net nu jullie eindelijk eens lekker op vakantie waren en ontstrest.
    De meeste dingen zijn al geregeld. Vanavond komen we nog een keer bij elkaar voor de teksten van de rouwbrief, de linten aan de bloemstukken, prentje en dingen die gezegd gaan worden.
    Probeer deze laatste dagen er wat van te maken. Bij Jac en mij overheerst de gedachten dat hij gelukkig niet geleden heeft en hem een ziekbed bespaart is gebleven.
    Tot dan, Lian.

• 18 November 2007 - 10:57

Jos En Dinie:

Wij betuigen ons medeleven, sterkte gewenst.

• 18 November 2007 - 13:39

Celal En Dorine:

Lieve Peter en Adje,
    Veel sterkte toegewenst, gecondoleerd, echt geen leuke manier om zo'n fantastische reis af te sluiten.
    Liefs van Celal en Dorine

• 18 November 2007 - 23:16

Jos T:

Bij het openen van jullie site lees ik dit bericht. Gecondoleerd Peter en Adje met dit zware verlies!
    Ik heb genoten van jullie verslagen!
    Triest dat jullie reis zo moest aflopen.
    Heel veel sterkte de komende tijd!

• 19 November 2007 - 07:32

Astrid Sloekers:

Lieve Peter en Adje,
    Het is nu bijna half 9, maandagmorgen. Ik las het net in de krant en had meteen de behoefte een berichtje hier achter te laten. Verschrikkelijk dat er op deze manier zo'n plotseling einde komt aan jullie prachtige vakantie. Fijn dat jullie toch op tijd terug zijn voor de uitvaart. Jullie laatste dagen in Australië zullen gepaard gaan met veel verdriet, hopelijk verzachten de mooie herinneringen aan jullie vader dit verdriet een klein beetje...
    Héél veel sterkte en we denken aan jullie.

Liefs Astrid & Rob

• 19 November 2007 - 12:32

Kevin Hellemons:

Hoi Peter en Adje,

ik was net op jullie web-log aan het surfen en zat de verhalen te lezen en foto's te bekijken totdat ik bij de berichten las dat de vader van Peter is overleden. Ik wil jullie bij deze condoleren en veel sterkte toewensen. Maar toch wil ik even zeggen dat jullie een super mooie reis achter de rug hebben en dat bewijst maar weer eens dat je echt een keer naar Australie moet gaan.

Ik zie jullie snel

Groetjes vanuit Breda, Kevin

• 19 November 2007 - 14:45

Marly:

Lieve familie/vrienden/collega's van Peter en Adje,

Ook namens pa en ma wil ik jullie bedanken voor de lieve en warme berichten die jullie achter hebben gelaten op de site, de email of per sms. Dit heeft ze heel veel troost en kracht gegeven na het overlijden van opa.

Op dit moment zijn ze op het vliegveld van Hong Kong. Over 2 uur gaan ze weer de lucht in om uiteindelijk dinsdagochtend om 6.30uur op Schiphol te landen. Hans, Inge, Paul en ik hebben vrij genomen om ze op te gaan halen. Je laat ze na een reis van 26 uur toch niet met de trein naar huis gaan?? (Hier stonden ze namelijk op!) Als ze de bagage hebben en door de douane gaan, staan wij start klaar om ze een heeeeele dikke knuffel te geven!!

Ondanks het feit dat ze zich een leukere afsluiting van hun droomreis hadden voor gesteld, zijn ze erg dankbaar dat ze alles hebben kunnen zien en meemaken wat ze op voorhand uitgestippeld hadden. Ze hebben ruim 2000 foto's gemaakt en de mooie herinneringen die ze aan Australie hebben, neemt niemand hen meer af. Daarnaast zijn ze erg blij dat ze op tijd terug kunnen zijn voor de crematieplechtigheid van opa die woensdagmiddag om 13.30uur in Bergen op Zoom zal plaatsvinden.

Een hele dikke zoen van ons allemaal!

• 19 November 2007 - 16:16

Sandra:

Lieve Peter & Adje, Marly & Paul, Hans & Inge en mijn Pinkie...

Heel veel sterkte met het verlies van jullie vader/opa. Het is erg vervelend dat deze mooie reis op zo'n trieste manier afgesloten moet worden...

Gelukkig zijn de (klein)kinderen zo liefdevol om hun ouders op te gaan halen, heel veel sterkte en knuffels!!!

Liefs Sandra Kouters & Werner Hoefnagels